DE IMAGESKINCARE GIFTSETS 2022 ZIJN HIER, SHOP ZE SNEL VOOR EXTREME KORTING!

Maak kennis met ons team!

Sanne de Bruin (eigenaresse)
Allround schoonheidsspecialist
Imageskincare specialist
Medisch pedicure

Leuk dat u dit leest!

Mijn naam is Sanne en ik ben de eigenaresse van Sanne HUID&VOET. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Mijn passie is om mensen van hun klachten af te helpen of weer zelfverzekerd te laten voelen door de behandelingen die we doen. Ik ben gedreven in mijn vak, mega leergierig en ik streef altijd naar beter. 

Bij mij kunt u een ontspannen sfeer verwachten en ik maak graag een gezellig praatje! 

Op dit moment ben ik zelf voornamelijk werkzaam als (medisch) pedicure bij mij thuis (Duinstraat 13). Ik blijf doorleren om mijn kennis steeds weer uit te breiden en u nog beter te kunnen helpen. 

Ik ben mega trots dat mijn bedrijf nu is uitgebreid met een nieuwe locatie waar ik mijn passie met nog meer mensen mag delen en zelfs samen kan werken als team, dat is toch fantastisch?

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.

Warme groet,

Sanne

Nathalie Boerland| wenkbrauw specialist | browlift | lashlift
Nathalie Boerland
Lashlift specialist
Browlift specialist
Wenkbrauw specialist

Mijn naam is Nathalie en ik werk sinds april in de nieuwe salon van Sanne Huid & Voet verbetering. Hier ben ik op de woensdagen te vinden en werk ik op de overige dagen als Planner voor de Thuiszorg.

 Bij mij kun je terecht voor alle behandelingen omtrent de wimpers en wenkbrauwen. Ik ben erg perfectionistisch en dat is ook te zien in mijn werk. Niets is fijner dan een tevreden klant uit te zwaaien en de vervolgafspraak al te hebben geboekt.

 Kwaliteit en hygiëne staan op één en ik streef er altijd naar om alle wensen te vervullen. Mocht dit niet haalbaar zijn, zal ik ook mijn eerlijke professionele advies geven en samen kijken naar wat wel mogelijk is met de behandeling die geboekt staat. 

Ik hoop jullie allen snel te ontmoeten in onze prachtige salon.

 Tot snel!

Nathalie 

Laura Klemkerk | huidspecialist | browspecialist | imageskincare
Laura Klemkerk 
Allround schoonheidsspecialist
Imageskincare specialist
Wenkbrauw specialist

Hi, mijn neem is Laura
Vanaf 2016 afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en werk met veel liefde en passie in dit vak.

Ik ben op Maandag middag en avond en Dinsdag te vinden in de Salon!
Waar ik alle schoonheidsbehandelingen geef en iedereen met een rust gevoel wil behandelen en een stralende huid wil geven.

Hopelijk zie ik u snel in de salon!

Laura

Samenwerken maakt sterker

Naast mijn eigen team werk ik samen met twee masseuses, die werkzaam zijn voor een aantal uur per week op de Zeeduinweg. Samen staan we sterker!

Nathalie - Holistische masseuse | kurasa

Hi, mijn naam is Nathalie Woearbanaran. Mama van 2 hele lieve kinderen en al jaren samen met mijn grote liefde Tyrell. Naast mijn massagepraktijk ben ik werkzaam als marketing/communicatiemanager van een integraal medisch centrum en zangeres. Voor mij een hele mooie en fijne combinatie.

Na een aantal jaren een zoektocht te hebben gehad, kwam ik uiteindelijk bij de Akademie voor Massage en Beweging uit. En ben ik deze studie gestart. De beste keuze die ik heb kunnen maken. 

Wat ik erg mooi vind aan holistsiche massage is het proces van verandering, persoonlijke en lichaamsgerichte therapie en de verbinding van lichaam en geest.

Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten.

Nathalie

Fleur van de Water is werkzaam als Lokai Shiatsu therapeut.  

Medische Shiatsu is een manuele therapie die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke kracht van het lichaam stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam. Shiatsu richt zich, net als acupunctuur en TCM op de meridianen en het functioneren van onze organen.

Hiernaast is ze werkzaam als masseur en gespecialiseerd in het geven van ‘stress relief’ massages. Tijdens deze behandeling ligt de focus op het ontspannen van het zenuwstelsel, het verlichten van spanning in de spieren, het afvoeren van afvalstoffen, het stimuleren van energie flow en het in balans brengen van lichaam en geest.

Heb jij last van vermoeidheid, pijnklachten, stress/burn-out klachten, slapeloosheid, stemmingsklachten, spijsverteringsproblematiek en/of onverwerkte emoties, wees dan welkom en maak een afspraak.